Till en liten form behövs:
3 stora potatisar
1 näve persilja
3 ägg
riven ost eller skivor av ost
salt och peppar
olja till formen
ströbröd till formen
Skala potatisen och skär den i tärningar. Koka mjuka ca 10 minuter. Häll av och lägg i den smorda och bröade ugnssäkra formen.
Sätt på ugnen på 200 grader.
Hacka persiljan grovt. Vispa äggen och tillsätt den grovt hackade persiljan. Ta i salt och peppar.Häll blandningen över potatisen. Se till att äggblandningen kommer ner mellan potatisen.
Lägg på ostskivorna eller riven ost.
Ställ in i ugnen och låt äggblandningen stanna och omeletten får fin färg, ca 20 minuter.
Severa gärna med en sallad.
3 stora potatisar
1 näve persilja
3 ägg
riven ost eller skivor av ost
salt och peppar
olja till formen
ströbröd till formen
Skala potatisen och skär den i tärningar. Koka mjuka ca 10 minuter. Häll av och lägg i den smorda och bröade ugnssäkra formen.
Sätt på ugnen på 200 grader.
Hacka persiljan grovt. Vispa äggen och tillsätt den grovt hackade persiljan. Ta i salt och peppar.Häll blandningen över potatisen. Se till att äggblandningen kommer ner mellan potatisen.
Lägg på ostskivorna eller riven ost.
Ställ in i ugnen och låt äggblandningen stanna och omeletten får fin färg, ca 20 minuter.
Severa gärna med en sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar