Jag misslyckades med en annan form av tårta, men skalet var kvar. Då föddes idén till denna tårta. Det går fort och är jätte gott!
Till botten behövs:
200 g kex
1 dl olja
Till Fyllningen:
2 bananer
1 förpackning chokladpudding
3 dl grädde
choklad att riva över
Utrustning:
en pajform el form med avtagbar kant ca 26 cm i diameter
elvisp
ev matberedare
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Krossa kexen, i matberedare eller för hand. Blanda de krossade kakorna med oljan. Forma till en deg eller få ihop det. Tryck ut den i formen, upp lite på kanterna. Grädda i ca 20 minuter, tills den fått fin färg. Låt kallna.
Gör chokladpuddingen enligt anvisningen på förpakningen eller gör egen! Skiva bananerna och lägg i skalet. Häll på chokladpuddingen och ställ in i kylskået för att stelna.
Vispa grädden. Lägg grädden ovanpå chokladpuddingen och garnera med lite riven choklad.
Till botten behövs:
200 g kex
1 dl olja
Till Fyllningen:
2 bananer
1 förpackning chokladpudding
3 dl grädde
choklad att riva över
Utrustning:
en pajform el form med avtagbar kant ca 26 cm i diameter
elvisp
ev matberedare
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Krossa kexen, i matberedare eller för hand. Blanda de krossade kakorna med oljan. Forma till en deg eller få ihop det. Tryck ut den i formen, upp lite på kanterna. Grädda i ca 20 minuter, tills den fått fin färg. Låt kallna.
Gör chokladpuddingen enligt anvisningen på förpakningen eller gör egen! Skiva bananerna och lägg i skalet. Häll på chokladpuddingen och ställ in i kylskået för att stelna.
Vispa grädden. Lägg grädden ovanpå chokladpuddingen och garnera med lite riven choklad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar